Szolgáltatások tagoknak

Klub számos szolgáltatást nyújt tagjai számára. Célunk, hogy egyre több olyan szolgáltatást biztosítsunk a kerékpárosok számára, ami segíti őket a mindennapi kerékpáros közlekedés, és szabadidőeltöltés során. Nem vagy még tag? Lépj be most! >>

 • Uniqa biztosítás
  2007. január 1-től minden tagunk (aki az esedékes tagdíjat befizette) automatikusan biztosítva van kerékpáros balesetek esetére, valamint rendelkezik károkozói felelősségi biztosítással is. Partnerünk az Uniqa biztosító.
  Biztosítás részletei >>
   
 • Jogsegélyszolgálat
  Egyesületünk egy jogsegély szolgáltatást tart fenn tagjai számára. Megtalálhatod összefoglalóan a legfontosabb jogi tanácsainkat, ezen felül bármi nemű kerékpározással kapcsolatos jogi kérdésed merül fel, csak írnod kell jogászunknak, és válaszol neked.
  Jogsegélyszolgálat részletei >>
   
 • CIB Bank kedvezményes számlacsomag 
  Tagjaink a CIB Banknál kedvező számlavezetési lehetőséget választhatnak ingyenes számlavezetési díjjal, díjmentes bankkártya éves díjjal és ingyenes pénzfelvételi lehetőségekkel. A CIB számlák és más kedvezmények igénybevételével a Magyar Kerékpárosklub tagjaként éves szinten több ezer forintot spórolhatsz meg.
  Részletek >>
   
 • MÁV-Start és GYSEV kerékpárszállítási kedvezmény
  Kedvezmény a MÁV-Start, GYSEV vonatain történő kerékpárszállításnál. Az MK tagjai 2008. március 1-től 25% kedvezményt kapnak a kerékpárjegy árából.
 • Euro Discount Club Classic csoport tagság
  A Kerékpárosklub csatlakozott az Euro Discount Club-hoz (EDC). Az EDC, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kombinált törzsvásárlói rendszere, mely 3-50% (átlagosan 11,4%) kedvezményt biztosít az élet minden területén mindazoknak, akik EDC kártyával rendelkeznek.
  Részletek >>  
 • Kedvezmények szerződéses partnereinknél: kerékpárboltokban, vendéglátó- és szálláshelyeken, valamint egyéb szolgáltatóknál
  A MK klubkártya további kedvezményekre jogosít az MK szolgáltatói partnereinél >> 

  Legyél Te is partnerünk! Csatlakozás kedvezményadó hálózatunkhoz: Ha szolgáltató vagy, vagy ismersz olyat, aki szeretne a hálózatunkhoz csatlakozni, töltsed le az együttműködési szerződést , töltsd ki két példányban és juttasd el az irodánkba! (posta címünk: Magyar Kerékpárosklub 1024 Budapest, Kis Rókus utca 2.) Amint megérkezik a szerződés, mi is aláírjuk és föltesszük a megadott információkat az üzletedről az MK szolgáltató partnerei közé. A szerződést és az üvegajtóra ill. ablakra kiragasztható "MK kedvezményadó hely" matricával együtt visszapostázzuk a levelezési címedre.Kérjük, ragaszd ki a matricát és tedd ki az MK logot a honlapodra. Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj bátran az info(kukac)kerekparosklub.hu címre.
CsatolmányMéret
bianko_szerzodes_egyuttmukodes_2010.doc54.5 kB