Miért jó Kerékpárosklub tagnak lenni?

Tagdíjaddal támogatva szervezetünket, lehetővé teszed, hogy dolgozhassunk a kerékpározás feltételeinek javításáért. Így független szervezet lehetünk, aminek alapműködését nem az állam, vagy pályázatok, hanem a kerékpárosok civil összefogása biztosítja. Szakmai és szervezeti segítséget kérhetsz lakóhelyed kerékpáros problémáinak megoldásához, nem magányosan kell küzdened mindezért. Egy céltudatos csapat tagja lehetsz, részese a közös munkánknak, és megmozdulásainknak.
A tagság akár a befizetett tagdíj összegét meghaladó értékű szolgáltatásokat, és kedvezményeket is biztosíthat számodra.

A tagjainknak járó szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz >>

 

Hogyan lehetek tag?

 1. Regisztrálj a honlapra
   
 2. Töltsd ki a tagfelvételi űrlapot
  Az űrlap csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el! Fontos, hogy minden adatot a valóságnak megfelelően tölts ki, mert a biztosításodat csak így tudjuk megkötni.
   
 3. Fizesd be az éves tagdíjat

 

Kétféle módon tudod befizetni a tagdíjat

 • Átutalod a bankszámlánkra: CIB Bank: 10700488-48619307-51100005 (A megjegyzés mezőbe írd be a felhasználóneved, amivel a honlapon regisztráltad magad!)
 • Irodánkban készpénzben befizeted, amiről nyugtát kapsz.
   

A befizetést követően mikor kapom meg a kártyámat és az érvényesítő matricát?

 • Új tagkártya: a befizetést követően 10 napon belül elkészül a kártyád, amelyről e-amilben értesítést kapsz. Választhatsz személyes vagy postai átvétel között. Mindkét esetben a kártyához mellékeljük a számlát és az érvényesítő matricát!
   
 • Tagság hosszabbítása - ha csak érvényesítő matricára van szükséged: A befizetést követően azonnal postázzuk a számlával, de ebben az esetben is választható a személyes átvétel.

Mikortól érvényes?

 • Amint megvan a kártyád és az érvényes matrica, máris igénybe veheted a vásárlási kedvezményeket, kedvezményes bankszámlacsomagot és a jogsegélyszolgálatot.
   
 • A biztosítás viszont csak a befizetést követő hónap elsejétől érvényes! A biztosítónak havonta tudjuk lejelenteni az új tagokat. Tehát ha szeptember közepén utalsz, és megkapod a kártyádat/matricádat, akkor szeptemberben még nem érvényes a biztosításod, csak október elsejétől!

Sürgős esetekben, ha pl. a MÁV-on rendszeresen közlekedsz, jelezd felénk a info@kerékpárosklub.hu e-mail címen, hogy igazolást szeretnél kérni az érvényes klubtagságodról. Így már akkor is igénybe tudod venni a kedvezményt, amikor még nincs a kezedben a kártya.

 

Belépés a magyar kerékpárosklubba

Amennyiben az MK tagja szeretnél lenni, a tagfelvételi űrlap kitöltése és beküldése után 15 napon belül utald át a tagdíjat számlaszámunkra! A tagok számára a tagsági igazolványuk érvényességének lejárata előtt és lejártuk után is küldünk ki e-mail-t az esedékes befizetésről. 

 

A tagsági díjak:

  Biztosítással
 
Biztosítás nélkül
 
Felnőtt (18év fölött) 6500 Ft/év 4500 Ft/év
Ifjúsági (12-18év között) 5500 Ft/év 4500 Ft/év
Gyerek (12év alatt) 3500 Ft/év 3500 Ft/év

 

Kedvezmények:

 • Online kedvezmény: A neten regisztrálók és tagdíjat átutalók számára 500 Ft kedvezményt adunk, azaz ebben az esetben a mindenkori tagdíjnál 500 Ft-tal kevesebbet kell átutalni.
  Az átutaláshoz szükséges információk:
     · Számlatulajdonos: Magyar Kerékpárosklub
     · Számlaszám: 10700488-48619307-51100005
     · Megjegyzés rovatba: felhasználóneved
   
 • Családi kedvezmény: 10%. A fő tag - aki a teljes tagdíjat fizeti - családtagjai részére veheti igénybe. Csak az éves tagdíjbefizetéskor vehető igénybe! Feltétele: azonos lakcím. Ha a családi és az online kedvezményt is igénybe szeretnéd venni, először az online kedvezményt (500 Ft-ot) vond le a tagdíjakból, utána számold ki a családi kedvezményt.

 

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!

Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteidet kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítással lepheted meg, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe és nem utolsósorban a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjaivá és ezáltal támogatóivá válnak. Az ajándékozáshoz szükséges teendőidet itt olvashatod el.